Yoga Online

Doe mee met de online yogalessen, meditaties en diepe ontspanningen wannneer het jou uitkomt. Keuze uit veel verschillende lessen en er komen Maandelijks nieuwe lessen bij. 

Online Yoga

Lessen

Als lid krijg je korting op alle online cursussen en er zijn geweldige aanbiedingen die je gezondheid kunnen stimuleren en je kunnen leren ontspannen en in balans komen.

 

Wanneer je lid wordt kun je alle lessen volgen van alle verschillende mogelijkheden, zowel van de Hatha yoga, als de Yin yoga, de Meditatie, de Bonus speciaal lessen en de Yoga lessen terugkijken.

 

Schrijf je in!
Hatha-Yoga - Tineke Gommans

Hatha yoga

Hatha yoga is fijn in de ochtend om het lichaam te activeren en de energie te laten stromen. Maar ook als je ‘savonds zin hebt in een meer actievere vorm van yoga. Alle lessen bevatten een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen.

Ingeschreven
Yin-Yoga - Tineke Gommans

Yin Yoga

Yin yoga is bij uitstek een yogavorm die ontspant en herstelt, de lessen hebben een rustig mindfull en meditatief karakter. De nadruk ligt op stretchen van de spieren en het dieper liggende bindweefsel. En tegelijkertijd het ontspannen van het lichaam en de geest.

ingeschreven
Meditatie - Tineke Gommans

Meditatie

Meditatie is een manier om je geest tot rust te brengen en je lichaam in een staat van ontspanning te laten. Aandachtig in het huidige moment kunnen zijn. In de meditaties worden verschillende technieken gebruikt. De meditaties duren 20 of 30 minuten.

Scroll naar boven
Scroll naar top