Wie ben ik

Tineke Gommans

Tineke Gommans

Leuk dat je op mijn website kijkt. Ik stel me graag aan je voor. Ik woon in Amersfoort en heb samen met Twan 3 volwassen kinderen, die wij met veel
liefde opgevoed hebben.

Een van mijn grote passies is yoga, dat ontdekte ik zo’n 35 jaar geleden. Ik hield als kind van dansen en later ook van toneelspelen, het met mijn
lichaam iets uitdrukken en de ruimte ervaren.

In 1996 ben ik een yogaopleiding bij Saswitha in Bilthoven gaan volgen. En ben ik ook les gaan geven in hathayoga en zwangerschapyoga en later
kwam daar poweryoga bij, na de opleiding bij het Dasra centrum. Ik bleef bijscholingen volgen bij verschillende opleidingen.

Naast het geven van yogalessen werkte ik als verpleegkundige en later als leidinggevende in de gezondheidszorg. Ik heb verschillende
Managementopleidingen gedaan en een coachopleiding.

Ik ben een aantal jaren gestopt met yogalessen geven omdat wij met ons gezin in 2010 een groot auto-ongeluk gehad hebben. Er was toen zoveel aan de hand met iedereen dat ik ervoor gekozen heb alleen mijn werkzaamheden als manager fulltime op te pakken. Maar toen een van mijn dochters een yogaopleiding ging volgen begon het bij mij te kriebelen en ben ik heel voorzichtig weer een groep gestart en ik had dankzij de sociale media 10 mensen die meededen.

Ik had ook behoefte aan een opleiding om zelf weer voldoende voeding en informatie te krijgen om vernieuwing in mijn lessen te kunnen brengen. Ik
ben in 2017 een yin yogaopleiding bij Stillnessinyoga in Doorn gaan volgen en rondde in juli 2020 mijn 3e leerjaar af.

Door het coronavirus konden er een aantal maanden geen live lessen gegeven worden en ben ik de lessen live online gaan aanbieden. Dat was een bijzondere ervaring, op afstand en toch verbonden. Natuurlijk mistte ik de live contacten, maar ik was ook heel dankbaar dat wij op afstand yoga samen konden blijven doen. En ik vond het fantastisch dat ik vanuit mijn huis interessante workshops kon volgen en les kon krijgen van yogadocenten waar ik veel van kon leren.

Scroll naar boven
Scroll naar top