Nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuws in 2023

ONLINE SLAAPPROGRAMMA DE KRACHT VAN SLAAP VOOR EEN VITAAL LEVEN

Wil jij beter slapen en je weer vitaal en vol energie voelen. Wij hebben een prachtig holistisch online slaapprogramma voor je gemaakt. Je leert weer hoe je voldoende slaapt in 7 weken.

Kijk op de website: https://www.dekrachtvanslaap.nl

Wil je ons eerst leren kennen en in 5 dagen gratis KENNISMAKEN MET DE KRACHT VAN SLAPEN? Dit gratis online programma vind je op: https://www.dekrachtvanslaap.nl/gratis-slaap-vijfdaagse/

Yoga Buiten in het Park

  • Vrijdag 23 juni en 30 juni van 9 tot 11:30 uur een ochtend vol fitness en Yoga met Kim Linstra en mij in Park Schothorst  (schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort, naast het Groene Huis)                                                                                                                                                                                                         
  • Kim is Vitaliteitsexpert en een echte sportvrouw, zij traint groepen en individuen in fitness en een gezonde lifestyle. Je kunt meer over haar lezen op haar website: www.kimlinstra.nl        
  • Kim neemt je het eerste uur mee in oefeningen waarbij jouw energie omhoog gaat, je gewrichten soepel worden, je de kracht van je lichaam weer ervaart en je gevoel van positiviteit toeneemt. Je hoeft geen sportvrouw of man te zijn, Kim neemt je mee in de mogelijkheden die jij hebt.
  • Na de oefeningen van Kim ga ik een combinatie van zachte hatha en yin yogahoudingen geven en ik eindig met een lange ontspanning. Je lichaam kan zich dan optimaal strekken en zacht worden en je komt in de ontspanning helemaal tot rust. Je gaat deze ochtend ontdekken hoe kracht en zachtheid samen gaan!
  • Voordat je naar huis gaat staat er koffie en thee voor je klaar.
  • Doe makkelijk zittende kleding aan of sportkleding en je kunt je eigen yogamat meenemen, heb je die niet laat het mij weten dan neem ik een mat voor je mee. Neem ook een dekentje mee om over je heen te doen tijdens de ontspanning en een flesje water.
  • Opgave en vragen via tineke@tinekegommans.nl of Whatsapp 06-38339954.
  • Kosten zijn € 27,50 en je kunt contant of via een tikkie afrekenen.
  • Ik laat je tijdig weten of de ochtend door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.
Scroll naar boven
Scroll naar top